ElboBus Trailways beschikt over een modern wagenpark dat we regelmatig aanpassen naar de wensen van onze klanten. Speciaal voor grote groepen zijn er meerdere XXL dubbeldekker bussen beschikbaar om het voor iedereen betaalbaar te houden. Voor passagiers die minder goed ter been zijn, is er een bus met rolstoel lift. Daarnaast beschikt ElboBus over een vloot bijzondere bussen die ingezet worden bij speciale momenten.

Comfortabel reizen
Op reis met ElboBus Trailways betekent veilig en comfortabel reizen. De stoelen hebben opklapbare armsteunen aan de gangzijde, verstelbare rugleuningen en zijdelingse verstelmogelijkheden. Door de ergonomische vormgeving van de rugleuning biedt de stoel passagiers veel zijsteun op het comfortabele zitkussen en er is voldoende beenruimte. Naast een convectorverwarming voor koude dagen, zorgt een airconditioning standaard voor de juiste temperatuur. De bussen zijn voorzien van brandschone toiletten.
De brede, schittervrije, getinte ramen zijn rustig voor uw ogen en zorgen voor een goed zicht om bezienswaardigheden te bekijken. Iedere zitplaats is voorzien van een eigen serviceset. Deze biedt iedere reiziger individuele beluchting, verlichting en geluidssysteem. Er zijn meerdere monitoren aanwezig waarop u onderweg een film of presentatie kan vertonen.

bus-vervoer-elbo-skireis

Bagage
Een ruim design biedt voldoende plaats voor uw bagage. U kunt twee (gemiddelde) koffers meebrengen, naast de handbagage die in de overhead rekken geplaatst kunnen worden. Hier staat het veilig en binnen handbereik.

Eten/drinken
Wij zorgen voor een gevulde koelkast, wanneer uw reizigers tussendoor zin krijgen in een verfrissing. Ook is er de mogelijkheid een kopje koffie of thee te zetten. Wij sturen u graag onze cateringslijst met bestelformulier toe.

catering-busvervoer-wintersport-elbo-skiuitje

Elektriciteit
Onze nieuwste bussen beschikken over 12 Volt aansluitingen, zodat u onderweg onbeperkt gebruik kunt maken van uw (smart)phone, tablet of camera.