Samenwerking met Skiland Skikampen

De wintersportreizen naar Zwitserland en Oostenrijk verzorgen wij in samenwerking met Skiland Skikampen. Skiland verzorgt al 20 jaar wintersportreizen voor scholen en bedrijven uit heel Nederland.

Over Skiland Skikampen

Bij Skiland ligt de nadruk op de veiligheid van de deelnemers, maar ook de sfeer van een kamp. Dit hebben we vertaald in onze kernwaarden.

Intentieverklaring Veiligheid bij Skiland

Skikampen bij Skiland staan garant voor een gezellige, leuke maar vooral veilige periode in de sneeuw. CREW-members zijn aangesteld om deze veiligheid voor de deelnemers te garanderen. Daarnaast zorgen zij voor gezelligheid, uitdaging, samenwerking en positiviteit. Skiland streeft continu naar verbetering van de veiligheidsnormen en wil ook voor unieke producten een CE-keurmerk verkrijgen. Skiland voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Onze kernwaarden:

Skiland heeft 5 kernwaarden, die voor alle kampen en reizen gelden die Skiland organiseert:

Veiligheid: Ons hoogste doel is om alle deelnemers weer veilig naar huis te brengen. Dit doel realiseren we door CREW-members van Skiland als begeleiding mee te laten skiën op de piste. Deze CREW-members zijn ervaren skiërs en snowboarders die met hun ervaring de leerlingen kunnen helpen de veiligste route te nemen en hun techniek helpen verbeteren. Ook wijzen zij op gevaren buiten de piste, zoals bescherming tegen de zon en de winterse omstandigheden.

Samenwerking: Skiland tracht het groepsgevoel te vergroten door samenwerking op alle fronten te stimuleren. Dit kan zowel op de piste als tijdens de avondactiviteiten plaatsvinden. Daarnaast is een kamp alleen geslaagd als ook de samenwerking tussen Skiland en de leraren als succesvol is bestempeld.

Uitdaging: Tijdens ieder kamp worden de leerlingen uitgedaagd: op de piste is er voor beginners sowieso een grote uitdaging, daarnaast stimuleren we alle leerlingen om meer dan anders de uitdaging van het kamp aan te gaan.

Positiviteit: Skiland meent dat ALLE leerlingen een fantastische week dienen te hebben en zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en blijft tijdens de week.

Gezelligheid: Alhoewel een schoolskikamp wellicht ook educatief karakter heeft, wordt de sfeer en gezelligheid altijd hoog in het vaandel gedragen.