Dagreis Winterberg Sahnehang doordeweeks

Skipas voor de 3 liften bij de Sahnehang
Big Easy Skimateriaal en skipas voor de 3 liften bij de Sahnehang
Sneeuwzekerheidsgarantie
BTW en Duitse Steuer


Vraag hieronder de prijs op voor deze doordeweekse dagreis naar Winterberg Sahnehang

Dagreis Winterberg Sahnehang doordeweeks

Op het hoogste punt van Winterberg aan de noordzijde van de Kahler Asten vind je de Sahne-hang. Deze bestemming is het meest sneeuwzeker, de pistes worden zo nodig met sneeuwkanonnen geprepareerd, zodat je ook bij minder weer goed kunt skiën. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier uit de voeten. Het belangrijkste skimateriaal is de Big Easy ski, de korte ski waar zelfs de beginneling mee kan skiën. Voor gevorderden zijn er Carvingski’s en Snowboards (in beperkte oplage). Er is een gezellig restaurant met een open haard voor de aprés ski of een lunch/diner. Vanuit hier heb je een goed zicht op de piste en alles ligt vlakbij elkaar, waardoor je jouw groep niet snel kwijt raakt. Dit is met name een groot pluspunt voor schoolgroepen.


Skimateriaal

Het belangrijkste skimateriaal is de Big Easy ski, de korte ski waar zelfs de beginneling mee kan skiën. Voor gevorderden zijn er Carvingski’s en Snowboards (in beperkte oplage).


De Dagreis Winterberg is inclusief:

Vervoer per moderne touringcar
Big Easy Skimateriaal en skipas voor de 3 liften bij de Sahnehang
Sneeuwzekerheidsgarantie
BTW en Duitse Steuer


Reistijden

De standaard reistijden zijn 06.00 – 19.00 uur, uit en thuis vanaf de vertrekplaats. Afhankelijk van waar je vertrekt, is de aankomst op bestemming tussen 10.00 – 11.00 uur. Het vertrek is dan gepland tussen 14.00 – 15.00 uur.
In de bevestiging zal worden aangegeven welke tijden voor jouw groep van toepassing zijn. De vertrektijd uit Winterberg blijft altijd gelijk, ook als de aankomst op bestemming later is dan gepland. Uiteraard is het ook mogelijk om via ons een reisverzekering af te sluiten inclusief ongevallen- en wintersportdekking.


Sneeuwzekerheidsgarantie

Indien onze agent ter plaatse 2 dagen voor de reisdatum vaststelt dat er niet voldoende sneeuw meer aanwezig is, kun je in overleg met ons gratis de datum verschuiven. Indien de reis geannuleerd wordt, berekenen wij alleen 25 Euro administratiekosten.

dagje winterberg header1 skiuitje
dagje winterberg header skiuitje
dagje winterberg wintersport header skiuitje
dagje winterberg wintersport header2 skiuitje
dagje winterberg wintersport header4 skiuitje
dagje winterberg header4 skiuitje
dagje winterberg header1 skiuitje