Wintersport dagreizen

U kunt bij ons terecht voor verschillende wintersport dagreizen o.a. naar Winterberg en Bottrop.
Ook bieden wij school- of groepsreizen aan die op maat gemaakt worden.


dagje winterberg header1 skiuitje

Dagreis Winterberg Sahnehang, doordeweeks

Op het hoogste punt van Winterberg, ligt onze meest sneeuwzekere en populaire bestemming de Sahnehang. Zowel beginners als gevorderden kunnen hier uit de voeten. Er is een gezellig restaurant met goed zicht op de piste. Alles ligt vlakbij elkaar, waardoor je jouw groep niet snel kwijt raakt. Dit is met name een groot pluspunt voor schoolgroepen!
vanaf prijs per persoon
winterberg skiuitje

Dagreis Winterberg Skikarussel, doordeweeks

Op slechts 2,5 uur rijden vanaf de Duitse grens ligt het prachtige ski-gebied Winterberg. Meer dan 30 liften en ca. 27 kilometer afdalingen behorend bij de Skiliftkarussell staan garant voor een actief en enerverend dagje uit!
vanaf prijs per persoon
dagje winterberg header skiuitje

Dagreis Winterberg Sahnehang, in het weekend

Een compleet dagje uit inclusief busvervoer, materiaal, skipas en diner aan het einde van de dag. Bij de Sahnehang ligt alles vlakbij elkaar dus bij deze bestemming ben je als groep echt samen een dagje uit!
vanaf prijs per persoon
dagje winterberg wintersport header4 skiuitje

Dagreis Winterberg Skikarussel, in het weekend

Een compleet dagje uit inclusief busvervoer, materiaal, skipas en diner aan het einde van de dag. Meer dan 30 liften en ca. 27 kilometer afdalingen behorend bij de Skiliftkarussell staan garant voor een actief en enerverend dagje uit!
vanaf prijs per persoon
scholieren-bottrop-wintersport-dagreis

Dagreis Alpincenter Bottrop, voor schoolgroepen

Weer of geen weer, skiën kan altijd doorgaan naar de langste indoor skipiste van Europa! Voor schoolgroepen is ski-/snowboardles voor de beginners inbegrepen en voor slechts 5 Euro kan er onbeperkt eten en drinken worden bijgeboekt.
vanaf prijs per persoon
volwassenen-bottrop-wintersport-apres-ski-dagreis

Dagreis Alpincenter Bottrop, voor groepen volwassenen

Op slechts een uurtje rijden vanaf Venlo ligt Alpincenter Bottrop. Hier vind je de langste indoor skipiste van Europa. Inclusief busvervoer, materiaal en onbeperkt eten en drinken.
vanaf prijs per persoon